Kapcsolatfelvétel
Hívjon minket most!

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK

Az energiahatékonyság már régóta az épületek, ipari létesítmények vagy a közlekedés jövőre való alkalmassá tételét célzó intézkedések listájának élén áll. A szigetelés és a szigetelőanyagok természetesen nagyon fontos szerepet játszanak ebben. De a tűzvédelem vagy a zajszigetelés is egyre fontosabb témák, akár az épületgépészetben, akár a hajózásban vagy a vasúti közlekedésben.

Kattintson a fenti ikonokra, ha többet szeretne megtudni.

HVAC RENDSZEREK SZIGETELÉSE

A kereskedelmi épületekben az ideális élet- és munkakörülmények biztosítása érdekében a HVAC-rendszerek (fűtés, szellőzés, légkondicionálás) műszaki szigetelése rendkívül fontos. A tudás, a tapasztalat és az innovatív gondolkodásmód elengedhetetlen a leghatékonyabb szigetelési megoldás megtalálásához. Az ISOPARTNER az egyik legnagyobb szigetelőanyag-szállító ezen a területen Magyarországon. Az épületgépészeti ágazatban megkülönböztetünk fűtés-, szellőzés-, vízvezeték-, hűtés-, légkondicionálás-, villamossági és szolártechnikát.

Bővebben

FELDOLGOZÓIPAR

A feldolgozóiparban a vegyipari, gyógyszeripari és petrolkémiai üzemekről, valamint az élelmiszer- és italgyártásról beszélünk. 
Ezeken a területeken a savak, lúgok és más vegyi anyagok különleges követelményeket támasztanak az anyagokkal és a feldolgozással szemben. A szigeteléseket különböző burkolatrendszerekkel kell védeni, amelyek például tisztaterekben is alkalmasak. Megfeleltünk a követelményeknek és megoldások széles skáláját kínáljuk.

Bővebben

OEM

OEM Egyedi termékek speciális alkalmazásokhoz. Az OEM és az ipari szigetelési ágazatokban a magas hőmérsékleteket általában szigeteléssel kompenzálják, hogy az érintésvédelem biztosított legyen, és senki ne égjen meg. A magas hőmérsékleti tartományban széles termékválasztékot tartunk, és felületi hőmérséklet-számításokat is kínálunk. A hangszigetelés is kérdés, mivel sok ipari vállalat gyártóüzemében olyan gépek vannak, amelyek túl zajosak a munkahelyhez képest. 

Bővebben

HAJÓÉPÍTÉS

A hajók fedélzetén a szigetelőanyagok révén szintén energiát takarítanak meg. Ezek közé tartoznak a műszaki berendezések, a csővezeték-tartók, a csővezeték-átvezetések és a mechanikai védelem. Ez jelentősen növeli az energiahatékonyságot, megakadályozza a páralecsapódást, a korróziót és tűzvédelmet biztosít. Az európai tengerészeti felszerelésekről szóló irányelv (MED) és annak végrehajtási rendelete szabályozza a tengerészeti felszerelések jóváhagyási eljárását az EU-ban. A végrehajtási rendelet hatálya alá tartozó termékek megfelelőségi jelként rendelkezhetnek tengerészeti tanúsítvánnyal, és további nemzeti jóváhagyás nélkül használhatók az EU egész területén.

Bővebben