Kapcsolatfelvétel
Hívjon minket most!

FELDOLGOZÓIPAR

ISOPARTNER megoldások a gyártóipar számára

Az ISOPARTNER számára a feldolgozóipar a vegyiparra, gyógyszeriparra, petrolkémiai iparra és élelmiszeriparra osztható, amelyek egyedi megoldásokat igényelnek.

Az ISOPARTNER egyik erőssége, hogy az ügyfelek igényeihez igazodó megoldásokat kínál. Olyan megoldásokkal is segítünk Önnek, amelyek túlmutatnak az Ön igényein, például az energiafogyasztás minimalizálása érdekében, amely ebben az ágazatban nagyon magas.

Petrochemische Anlagen Isopartner

Petrolkémiai ipar

Az olaj- és gázkitermeléssel és -feldolgozással foglalkozó ipari üzemek nagy igényt támasztanak a megbízható műszaki szigetelésre. A petrolkémiai üzemek mérete és összetettsége rendkívül magas követelményeket támaszt a felhasznált szigetelőanyagok minőségével, szigetelési teljesítményével és tartósságával szemben.

Gyógyszeripar

Mivel a gyógyszeripari ágazatban számos gyártási folyamat akár - 80 °C-os hőmérsékleten is zajlik, a nagy hatékonyságú hűtőrendszerek használata elengedhetetlen. A vállalatok energiaköltségei ennek megfelelően magasak, és a nagy teljesítményű szigetelőanyagok használatával jelentősen csökkenthetők.

 

Pharmaceutical industry Isopartner
Chemische Anlagen

Vegyipar

A jégképződés felgyorsítja a csövek korrózióját és növeli a hűtőrendszer energiafogyasztását. Ennek eredményeképpen a rendszer veszít hatékonyságából, és a rendszer kopása jelentősen megnő, ami a meghibásodás kockázatával jár.

 

Élelmiszer- és italipar

A szigetelőrendszer telepítése során biztosítani kell, hogy a szigetelésen keresztül ne kerüljenek káros anyagok vagy részecskék az élelmiszerbe. Ezek közé tartozik a por, a szálak, a baktériumok és az illékony szerves vegyi anyagok. Ezenkívül minden felületnek könnyen tisztíthatónak kell lennie.

Ez vonatkozik a szigetelőanyag szabadon lévő felületeire is. Nem szívhatja magába a vizet vagy a tisztítószereket, és az anyag nem léphet reakcióba a vegyi anyagokkal. Megoldásaink kiváló védelmet nyújtanak a penész és a baktériumok elszaporodása ellen.

 

ISOPARTNER-Lebensmittel- und Getränkeindustrie

ISOPARTNER - partner a FELDOLGOZÓIPARBAN

Kapcsolat

group1
Érdekel a
group2
CAPTCHA
Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.