Kapcsolatfelvétel
Hívjon minket most!

Walraven

Kezdettől fogva intelligens megoldások által inspirálva

A Walraven a rögzítéstechnikai termékek széles választékával rendelkező gyártó. A Walraven a menetes szárak, menetes rudak, csőbilincsek, szerelősínek, csőkötő elemek vagy egyéb szerelési kiegészítők specialistája. A Walravent 1942-ben a jelenlegi vezérigazgató dédapja alapította. Feltaláló volt, akinek szenvedélye volt az egyszerű és okos megoldások. Több mint 75 évvel később még mindig ezek a megoldások vezérlik őket, és a szerelvények piacán globális vállalatot alkotnak. Ma már minden projekthez teljes körű megoldásokat kínálnak, függetlenül annak összetettségétől vagy méretétől.

Walraven_solutions

A kis megoldásoknak nagy jelentősége van!

Termékeik kicsik ahhoz képest, hogy milyen összetett és hatalmas munkákhoz használják őket. Gyakran az apró részek jelentik a különbséget. Sok időt lehet megtakarítani, ha a termékeket jól átgondoltan tervezik, magas minőségben gyártják és szállítják. Meghosszabbítja az életüket, és általában véve sokkal hatékonyabbá és könnyebbé teszi a vállalkozók életét.
Vállalataink párhuzamos filozófiája és a Walraven termékeinek minősége meggyőzött minket arról, hogy stratégiai partnerséget kössünk.

MINDEN TERMÉK MEGTEKINTÉSE