Kapcsolatfelvétel
Hívjon minket most!

K-Flex

K-FLEX® egy új generációs zárt cellás szigetelőanyag.

A K-Flex® gyártója a légkondicionáláshoz és hűtéshez, fűtéshez, vízvezeték- és tűzvédelemhez használt hő- és akusztikai elasztomer szigetelőanyagoknak. 1989-es alapítása óta mára a legnagyobb az elasztomer szigetelések gyártásában. Az IK INSULATION csoport, amelynek irodái 43 országban vannak jelen, és amelyet az olaszországi központból irányítanak, ma 14 szigetelőanyag-gyártó üzemmel és több mint 1500 alkalmazottal rendelkezik. A csoport képes magas szintű innovatív megoldásokat és avantgárd termékeket kínálni a folyamatosan változó piacon.

Az Isolante K-flex célja a teljes minőség és a vevői elégedettség biztosítása (UNI EN ISO 9001:2000 tanúsítvánnyal) A L'ISOLANTE K-FLEX úttörő szerepet játszik a vevői igényeken alapuló új és innovatív termékek kínálatában, figyelembe véve a környezeti biztonságot, a teljesítményt és a könnyű alkalmazhatóságot.
 

KAIFLEX_ST
K-FONIK-ST-GK_2

K-Flex K-Fonik

Elasztomer hangszigetelő lemez különböző vastagságokban, nagy sűrűségű elasztomer nehézlemezzel párosítva. A termék nem tartalmaz ólmot, ezért nem jelent egészségügyi kockázatot. A K-FONIK ST GK a K-FONIK GK tulajdonságait a K-FLEX ST elasztomer egy rétegével kombinálja. Halogénmentes változat kérésre elérhető, kérjük vegye fel a kapcsolatot műszaki osztályunkkal.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

K-Flex ST csőhéjak és tekercselt lemezek

A K-FLEX ST alkalmas minden olyan polgári és ipari alkalmazáshoz, amely szigetelőanyag használatát igényli, anélkül, hogy az ár/érték arányt elhanyagolná: hűtés, légkondicionálás, fűtés és vízvezeték-szerelés, tartályok, szerelvények és vízvezetékek.

ST
K-Flex_AL_Clad_Sheets

K-Flex AL CLAD csőhéjak és lemezek

Az AL CLAD egy teljes K-FLEX elasztomer szigetelőrendszer, amely többrétegű, UV- és időjárásálló burkolattal párosul. Kiváló fizikai tulajdonságainak köszönhetően az AL CLAD SYSTEM rendkívül robusztus és ütésálló, csökkenti az alkalmazási időt és könnyen karbantartható. Az AL CLAD SYSTEM termékek és tartozékok széles választékát kínálja, hogy megfeleljen a szakszigetelők minden igényének.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK