Kapcsolatfelvétel
Hívjon minket most!

Kaimann

Kaiflex_ST

A KAIFLEX egy elasztomer  szigetelőanyag hűtési-, légkondicionáló-, hidegvíz- vagy ivóvízrendszerekhez. A KAIFLEX ST és a KAIFLEX EF termékekkel két különböző műszaki terméket kínálunk különböző alkalmazásokhoz.

A kaiflex termékek gyártója a KAIMANN speciális termékeket, halogénmentes termékeket vagy magas hőmérsékletű szigetelőanyagokat is kínál 150°C-ig (átmenetileg 175 °C-ig). Minden termék csőhéj- vagy lemezformátumban illetve megfelelő tartozékokkal és ragasztókkal együtt érhető el. A Kaimann vállalat különböző kivitelű szigeteléseket gyárt, csőhéj és lemez, öntapadós vagy sima illetve akár alumíniumfóliás kivitelben. ALU-PVC mechanikai védelemmel vagy speciális hangszigetelő illetve tűzvédelmi termékeket.

LÁSD AZ ÖSSZES KAIMANN TERMÉKET

Kaiflex DUCT-ALU

A KAIFLEX DUCT-ALU rugalmas, zárt cellás szerkezetű szigetelőanyagból készült öntapadós  elasztomer lemez, alumíniumfóliával kasírozva. Teljesítmény nyilatkozattal és a mindenkori előírásoknak megfelelő tanúsítványokkal rendelkezik. A gyárilag kasírozott alumínium fólia mechanikai védelmet nyújt, és könnyen tisztán tartható. A lemezek elsősorban a hűtőberendezések kondenzáció elleni védelmére és a berendezések energiaveszteségének csökkentésére szolgálnak.

TUDJON MEG TÖBBET ERRŐL A TERMÉKRŐL

Kaiflex EF Duct Alu SK
Kaiflex_KKplus

Kaiflex KKplus

Kaiflex KKplus, zárt cellás  elasztomer szigetelés kiváló tulajdonságokkal bír a hűtési berendezések szigetelésére -50⁰C-ig és kondenzáció elleni szigetelésként.

A zárt cellás szerkezet lehetővé teszi, hogy az anyag állandó párazárást biztosítson, és a rendszer teljes élettartama alatt megbízható teljesítményt nyújtson. Speciális egykomponensű ragasztóval ragasztható.

Az alacsony füstfejlődésnek köszönhetően a Kaiflex KKplus s2 csőhéjak megbízhatóan hozzájárulnak a személyi biztonsághoz tűz esetén.

TUDJON MEG TÖBBET ERRŐL A TERMÉKRŐL
 

Kaiflex EF

A Kaiflex EF egy zárt, rugalmas mikrocellás elasztomer szigetelés, amely megfelel azon épületek speciális követelményeinek, ahol HVAC-rendszerekre van szükség, de az energiatakarékosság még mindig prioritást élvez.

TUDJON MEG TÖBBET ERRŐL A TERMÉKRŐL
 

Kaiflex_EF
Kaiflex ST Protect Alu Tec

Kaiflex ST Protect ALU-Tec

A Kaiflex Protect ALU-TEC egy gyárilag kasírozott merev ALU-PVC védelmi rendszer, amely a fémlemezek védelméhez hasonló megjelenésű.

A védelem egy erős műanyag fóliából áll, amelyet egy alumíniumfóliaréteggel lamináltak. Alacsony emissziós képesség jellemzi, és megvédi a Kaiflex szigetelőanyagokat a mechanikai sérülésektől, az időjárás viszontagságaitól, a madaraktól és az UV-sugárzás hatásaitól. A Kaiflex Protect ALU-TEC egy vonzó védelmi rendszer, amely kereskedelmi és ipari projektekben használható. Gyors és egyszerű telepítést kínál, és gazdaságosabb alternatívát jelent a lemezvédelemmel szemben. A Kaiflex Protect ALU-TEC a kaiflex csőhéjakon és lemezekre gyárilag kasírozva kapható.

TUDJON MEG TÖBBET ERRŐL A TERMÉKRŐL