Kapcsolatfelvétel
Hívjon minket most!

KNAUF SZIGETELÉS

Knauf_power_tek_WM_640

KNAUF műszaki szigetelés

A Knauf Insulation a kezdetektől fogva az ipari szigetelési megoldások szállítója, a KNAUF Power TEK termékek széles választékával, műszaki szigeteléshez, ipari alkalmazásokhoz, valamint számos egyedi OEM termékkel.
A Knauf Thermo-tek vagy Knauf Power-tek termékeket a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz tesztelték, és megfelelnek a hő-, hideg-, tűz- és zajvédelmi alkalmazásokra illetve a szakszigetelő cégek minden követelményének.

FEDEZZE FEL AZ ÖSSZES KNAUF TERMÉKET

Knauf Power-tek

Különböző méretű tartályok és kazánok számos ipari folyamatban megtalálhatók. A jó szigetelés itt különösen fontos a tárolt anyagok állandó hőmérsékletének biztosításához, valamint az ezeken a területeken dolgozó személyzet védelme érdekében. 

A Knauf Power-teK® Technical Insulation of Industrial Systems termékek ideálisak erre a célra.

A kőzetgyapot szigetelés a hő-, zaj- és tűz elleni védelemre szolgál a műszaki szigetelés teljes területén: kazánok, távfűtési hálózatok, nagy tartályok, ipari létesítmények, csővezetékek, tartályrendszerek, hőtárolók.

TUDJON MEG TÖBBET ERRŐL A TERMÉKRŐL
 

Knauf_Power-teK_LM_550_ALU-
Knauf_Thermo-teK_LM_Eco_Alu

Knauf Thermo-teK LM Eco Alu Knauf Thermo-teK LM Eco Alu

A Thermo-teK LM egy olyan szigetelőanyag, amely olyan lamellákból áll, amelyek egyik oldalán szakadásálló, üvegszál-erősítésű alumíniumfóliához vannak ragasztva.

A formaldehidmentes ragasztóval ellátott lamellázott ásványgyapot paplant  ECOSE technológiával készítik, amelyet nagyfokú rugalmasság jellemez,  így mind a négyzetes alakú, mind a kerek szellőzőcsatornákon  egyszerűen felhasználható szigetelési célokra.

A lamell a hő, a kondenzáció, a hang és a tűz elleni védelemre szolgál a műszaki szigetelés teljes területén: csövek, szelepek és karimák, légtechnikai vezetékek szigetelése (téglalap és kör alakú).

TUDJON MEG TÖBBET ERRŐL A TERMÉKRŐL