Kapcsolatfelvétel
Hívjon minket most!

Paroc

Paroc_HVAC

Műszaki szigetelés Paroc

A PAROC a PAROC PRO, a PAROC HVAC és a PAROC Slab termékcsoportjaival nagyon széles termékválasztékkal rendelkezik, valamint számos érdekes alkalmazással az épületgépészeti és ipari szigetelésben.

A PAROC emellett különböző minőségű PRO dróthálós paplanokat és PRO csőhéjakat is kínál ipari alkalmazásokhoz.

A PAROC különösen a tűzvédelem területén kínál nagyon érdekes megoldásokat a PAROC Fire Slab termékcsoportban.

LÁSD A PAROC TERMÉKÁTTEKINTÉST

 

PAROC PRO dróthálós paplan 100 Kg/m3

A PAROC Pro Dróthálós paplan 100 Kg/m3 egy horganyzott dróthálóra fűzött kőzetgyapot paplan. Csövekhez, tartályokhoz, kazánokhoz, ipari és erőművi berendezésekhez, valamint távfűtési csövekhez.

A PAROC ásványgyapot különösen magas hőmérsékleten alkalmazható. A kötőanyag elpárolgása körülbelül 200 °C-os vagy annál magasabb hőmérsékleten következik be. A szigetelő tulajdonságok azonban változatlanok maradnak. A kőzetgyapot olvadáspontja 1000 °C.

A kőzetgyapot termékek hővezető képessége az idő múlásával nem változik. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a szálszerkezet stabil marad hosszútávon is.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT A TERMÉKRŐL LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

 

Paroc Pro Wired Mat
paroc_HVAC_alucoat_T

HVAC Section Alucoat T csőhéj

A PAROC Hvac Section AluCoat T csőhéj egy nem éghető ásványgyapot  csőhéj épületek és hajók vezetékeinek és légcsatornáinak hő- és kondenzációszigetelésére. Ezek szálerősített alumíniumfóliával és öntapadós hosszanti illesztőszalaggal készülnek, amely megakadályozza a páralecsapódást és lehetővé teszi a gyors szerelést.

HVAC ALUCOAT T CSŐHÉJAK