Kapcsolatfelvétel
Hívjon minket most!

Promat

Promastop

PROMAT tűzvédelmi termékek

PROMAT tűzvédelmi termékek, fal- és mennyezetrendszerek áttöréseinek, egy és/vagy több tűzszakaszhatáron történő tűzbiztos lezárásainak készítéséhez. A termékek között megtalálhatóak a tűzvédelmi festékek, a hézagtömítő anyagok, az intumeszcens laminátumok, a csőmandzsetták és a tűzgátló légcsatornák teszik teljessé a termékpalettát.

A Promatot a legkülönfélébb tűzvédelmi követelmények széles körű vizsgálata jellemzi a fal- vagy mennyezetek áttöréseinek lezárásában. Valamennyi vizsgált rendszerre vonatkozóan rendelkezésre állnak osztályozási vagy ETA-jelentések.

LÁSD AZ ÖSSZES PROMAT TERMÉKET

Termékek cső- és kábelvezetékekhez

A Promatnál az építőipari termékek széles választékát kapja. Ezek képezik a Promat kipróbált és bevált szerkezeti tűzvédelmi konstrukcióinak és rendszereinek alapját.

TUDJON MEG TÖBBET EZEKRŐL A TERMÉKEKRŐL

 

Promat_promastop-fc3-fc6
Promat_PROMASTOP-CC platen

Tűzvédelmi lemezek

A PROMAT tűzvédelmi lemezrendszerek széles választékát kínálja szellőzőcsatornákhoz, önálló szellőzőcsatornákhoz, fémszerkezet-burkolatokhoz, tűzvédelmi mennyezetekhez stb. PROMAT AD 40, PROMAT L500, PROMAT L, PROMAT H vagy más PROMAT lemezek a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz.

Ezen túlmenően a PROMATECT AD 40MM kálciumszilikát lemezekkel a PROMAT tökéletes és kiváló minőségű megoldást kínál a szabadon álló szellőzőcsatornákhoz, valamint az acéllemez szellőzőcsatornák burkolására. A PROMAT tűzvédelmi panelek teljes választéka sokkal szélesebb körű, és a PROMATECT L, PROMATECT LS, PROMATECT H, PROMATECT, PROMATECT-től a PROMATECT L500-on át a PROMATECT AD-ig terjed

Promastop®-W

A PROMASTOP®-W egy hőre táguló, intumeszcens tűzálló szalag. Rugalmasságát az adja, hogy különböző átmérőjű csövekhez alkalmazható. Ezenkívül az éghető csövek  tűzvédelméhez ez a leghelytakarékosabb és legköltséghatékonyabb megoldás.

TUDJON MEG TÖBBET ERRŐL A TERMÉKRŐL

Promat_PROMASTOP-W
PROMASTOP-I_liquid___paste

PROMASTOP®-I tűzálló intumeszcens tömítőanyag

A PROMASTOP®-I egy vízbázisú intumeszcens festék/paszta. A PROMASTOP®-I hőre duzzadó tulajdonságainak köszönhetően véd a füst, a tűz és a hő terjedése ellen. Az egyszerű megmunkálhatósága biztosítja a festék könnyű és gyors felhordását éghető és nem éghető kábelekre és csövekre tűzálló átvezetéseknél.

TUDJON MEG TÖBBET ERRŐL A TERMÉKRŐL

PROMASTOP® CC- intumeszcens tömítőanyag

A PROMASTOP®-CC egy vízbázisú, tűzálló, hibrid tömítőanyag. Egyesíti az intumeszcens és ablatív festékek pozitív tulajdonságait. A tűzgátló áttörés készítésének fontos eleme.
A PROMASTOP®-CC megbízható védelmet nyújt a füst, a hő és a tűz terjedése ellen habosító hatásának és egyidejűleg szilárd és kemény réteg kialakulásának köszönhetően.

TUDJON MEG TÖBBET ERRŐL A TERMÉKRŐL
 

PROMASTOP_CC