Kapcsolatfelvétel
Hívjon minket most!

Sebald Iso-Systeme

Ekafol_PVC

SEBALD BURKOLAT RENDSZEREK

Hosszú hagyományokkal és érdekes családi történelemmel rendelkező vállalat. A család az EKAFOL PVC és az EKAMAT durva szemcséjű alumínium termékek fejlesztését a vállalat több mint 100 évvel ezelőtti alapítása óta végzi.

A Sebald EKAFOL, EKATEC és EKAMAT termékkínálatában megtalálhatóak az egyszerű csőburkolatok, ám könyökökre illetve szerelvényekre is gyártának szigetelés burkolatokat. Ezek alapanyagai az EKAFOL esetében PVC, az EKATEC esetében ALU-PVC illetve az EKAMAT esetében golyónyomott ALU fóliák. Mind az EKATEC és az EKAMAT rendszerek a hagyományos alumínium burkolatok alternatívái.
 

EKALIT CSŐHÉJVÉGZÁRÓ

Az EKALIT végzárók védik a csőszigetelés végpontjait. Az EKALIT különböző anyagokban, színekben és méretekben kapható.

Az EKALIT végzárókat szegecsekkel, csavarokkal vagy dróttal rögzítik.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Ekalit Endmanschettenband
Ekamat

EKAMAT BURKOLATOK

Az EKAMAT (golyónyomott) szigetelés burkolatok csövek és szerelvények felületi védelmére szolgálnak a hő-/hidegveszteség ellen olyan belső terekben, ahol fokozott tűzvédelemre van szükség.

Az EKAMAT 0,2 mm vastagságú, golyónyomott felületű alumíniumból (Al 99,5) készül, különböző rendszerelemekkel, amelyek csövek, 90°-os elágazások, T-idomok és szerelvények, amelyeket nyitott formában szállítanak.

Kérésre alternatív méreteket is gyártanak "Stucco" alumíniumlemezből, hasonló optikai kinézettel.

EKAFOL 45°-OS KÖNYÖKÖK KÉT RÉSZBEN

Az EKAFOL PVC fóliából készülő termékeket  szigetelt csövek, könyökcsövek, elágazások, csapok és egyéb szerelvények burkolására használják. Ezek védik a szigetelést a mechanikai sérülésekkel és a környezeti hatásokkal szemben, és optikailag feljavítják a fűtési rendszert.

Az EKAFOL élettanilag ártalmatlan, és az élelmiszeriparban is felhasználható. Az EKAFOL újrahasznosítható és nem UV-álló, ezért használata beltéri területekre korlátozódik.

EKAFOL könyökök  többféle rádiusszal készülnek. S = hegesztett csövekhez; W = nagyobb ívekhez

45°-os könyökök 2 változatban szállíthatóak: A hegesztett csövekhez zárt formában, az egy darabból álló kanyarokat pedig nyitott formában szállítjuk.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Ekafol_45

EKATHERM-FL 

Univerzális és rugalmas szigetelősapkák a legtöbb karimás és aljzatos szerelvényhez.Minden forma sötétszürke színben is kapható (EKAFROST-FL néven). Az Ön előnyei egy pillantásra: EnEV-konform, zárt cellás PE szigetelősapka B1 építőanyag-osztályba tartozó PE-ből, univerzális beépítés, gyors és egyszerű beépítés, stabil felület rácsszerkezettel, világosszürke szín tökéletesen illeszkedik az EKAFOL és PVC fóliák színéhez.

 

EKATherm