Kapcsolatfelvétel
Hívjon minket most!

Bővült a termékportfóliónk

A Walraven egy olyan gyártó amely számos innovációval és számos rögzítéstechnikai termékkel rendelkezik. Legyen szó csőbilincsről, menetes szárról, tőcsavarról, dübelekről, szerelő sínekről, légcsatorna rögzítésről, fixpontról vagy bármilyen szerelési tartozékról, a Walraven ezekben specialista.  A Walraven-t 1942-ben alapították. Alapítója, a jelenlegi CEO dédapja, egy olyan feltaláló volt, aki az egyszerű és okos megoldások iránt lelkesedett. Ma is, több mint 75 évvel később, a szerelőpiacon globálisan aktív vállalatként, még mindig az egyszerű, mégis okos megoldások hajtják őket. Széles termékválasztékukkal és szakértő tanácsaikkal teljes körű megoldást tudnak nyújtani minden projekt esetén, függetlenül annak nagyságától, vagy komplexitásától.

Termékeik kis méretűek azon hatalmas munkákhoz képest, ahol felhasználják őket. De sokszor éppen az apró alkatrészek azok, amik mindent megváltoztatnak. Ha tervezésük során jól átgondoltak, majd kiváló minőségben legyártásra és leszállításra kerültek, akkor időt takarítanak meg, növelik az élettartamot, általánosságban könnyebbé és hatékonyabbá teszik a kivitelezők életét.
Cégeink hasonló filozófiája és a Walraven termékek minősége abszolút meggyőztek minket, hogy stratégiai együttműködésbe kezdjünk.


További információkért kattintson ide

Walraven