Kapcsolatfelvétel
Hívjon minket most!

AKUSZTIKAI SZIGETELÉS

Az ISOPARTNER a zajvédelem területére specializálódott, és egyedi megoldásokat kínál az Ön projektjeihez.

A hang mindenütt jelen van az életünkben: otthon, az utcán, a munkahelyen, mindenhol. Míg egyes hangokat normálisnak fogadunk el, mások különösen zavaróak lehetnek.

A zajszennyezés az egyik legnagyobb veszélyt jelenti mindennapi kényelmünkre. A zaj számos egészségügyi probléma gyökere.

A hangszigetelés összetett terület. A módszer, amellyel a legjobb vagy kívánt eredményt érheti el a hangszigetelésben, a helyzettől függően változhat.

SonoTube G

Hangszigetelés ISOPARTNER by Atis

Az IPCOM csoporthoz tartozó ATIS cég a zajszennyezés csökkentésére specializálódott, hozzájárulva ezzel az egészséges és kellemes élet- és munkakörnyezethez.
Az, hogy melyik anyag vagy alkatrész a legmegfelelőbb az Ön számára, számos tényezőtől függ.  Számos zajprobléma megoldható az ATIS akusztikai anyagok és kiegészítők széles választékával.
A megfelelő megoldás kiválasztásakor teljes mértékben megbízhat szakembereink tudásában és tapasztalatában.


LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!


PROSPEKTUS LETÖLTÉSE
 

TANÁCSADÁS ÉS EGYEDI MEGOLDÁSOK

A következő hangszigetelési problémákra kínálunk megoldásokat:

- Hangelnyelés: az a mérték, amennyire a hangot egy térben a falak, a padló, a bútorok stb. elnyelik.

- Hangszigetelés : a hang terjedésének megakadályozása két tér között.

- Rezgéscsillapítás : rezgéscsillapító anyagok használata a berendezések, szerkezetek, falak, padlók stb. elkülönítésére a többitől.

- Rezgéscsillapító lemezek: csillapítják a vékony falú sík felületek (acél, alumínium, műanyag stb.) által keltett rezgéseket, így azok kevesebb hangot adnak ki.

warehouse
Absorbel_NOP

Absorbel Nop

Az Absorbel NOP egy nyitott cellás, dekoratív szerkezetű poliuretán hab, amely poliuretán festékbevonattal szállítható. A szürke színű Absorbel NOP alkalmas beltéri használatra.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

Sonimass

A Sonimass egy rugalmas, hangelnyelő lemez, amely 30 μm-es alumínium fóliával, 1,6 mm-es alumínium szövettel (100%-ban újrahasznosítható) és 10 mm-es poliéter habszivaccsal ellátott rugalmas műanyag tömegrétegből készül.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

SONIMASS
Sonivibro+R

Sonivibro R

A Sonivibro BF egy öntapadó rezgéscsillapító membrán, amely bitumenből, műanyagból, elasztomerből és szemcsés töltőanyagból áll, fekete PE fedőréteggel. A Sonivibro BF fekete színű.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

Sonivibro BF

A Sonivibro BF egy öntapadó rezgéscsillapító membrán, amely bitumenből, műanyagból, elasztomerből és szemcsés töltőanyagból áll, fekete PE fedőréteggel. A Sonivibro BF fekete.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

SONIVIBRO_BF
Sonotube_G

Sonotube G

A SonoTube G egy cső- és lefolyócsatorna hangszigetelő termék, amely üveggyapot csőhéjból és halogénmentes, PVC-mentes hangszigetelő membránból áll. Az EPDM hangszigetelő membrán alumínium fedőréteggel rendelkezik.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

Acupol vagy poliészter farostlemez

Az Acupol 100%-ban szintetikus szálú, hőkötésű poliészter szálakból áll, ragasztó vagy egyéb kémiai adalékanyagok nélkül. Az Acupol színe fehér.
Az ISOPARTNER a hangszigetelés specialistája, és egyedi megoldásokat kínál az Ön projektjeihez.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

Acupol_PLACA_DIN_FIBRA_ACUPOL_SAU_POLIESTER

ISOPARTNER az akusztikai szigetelés területén