Kapcsolatfelvétel
Hívjon minket most!

European Industrial Insulation Foundation (EiiF)

Mi az EiiF?

Az Európai Ipari Szigetelési Alapítvány (EiiF) egy svájci székhelyű nonprofit alapítvány. Az EiiF-et 2009-ben alapította 12 alapító partner: Armacell, Bilfinger SE, Cape, FESI, G+H Isolierung, Hertel, Kaefer, Kaimann, Foamglas, Rockwool, ISOVER, Termisol és a Termica.
Semleges és nonprofit intézményként az EiiF támogatja a szigetelést, mint a fenntarthatóság és a jövedelmezőség növelésének legfontosabb módszerét. Alapítása óta az EiiF erőforrásként szolgál azon iparágak számára, amelyeknek csökkenteniük kell a CO2-kibocsátást és energiát kell megtakarítaniuk. Tevékenységük felhívja a figyelmet az ipari szigetelés számos előnyére.

ISOPARTNER: az EiiF büszke tagja

Az EiiF több mint 50 vezető ipari szigetelő vállalatot foglal magában, amelyek a globális szereplőktől a kis- és középvállalkozásokig és tanácsadókig terjednek. Az IPCOM csoport és így az ISOPARTNER üzleti egységek az Eiif tagja mert "we power sustainability"!

A TIPCHECK program eszközöket és megoldásokat biztosít az ipar számára az energiatakarékossághoz

A TIPCHECK programot (Technical Insulation Performance Check) az EiiF fejlesztette ki 2009-ben. A TIPCHECK program célja, hogy eszközöket és megoldásokat biztosítson az ipar számára az energiatakarékossághoz és a CO2-kibocsátás csökkentéséhez a műszaki szigetelőrendszerek fejlesztésével.  A szabványosított hőenergia-auditáló eszköz megfelel az EN 16247 és ISO 50002 szabványoknak, és értékeli az ipari szigetelőrendszerek teljesítményét.

További információk a TIPCHECK-ről

EIIF TIPCHECK