Kapcsolatfelvétel
Hívjon minket most!

OEM Egyedi termékek

Teljes körű megoldások az ipari szigeteléshez

Az OEM és az ipari szigetelési ágazatokban a magas hőmérsékletet általában kompenzálni kell, hogy a személyi védelem megmaradjon, így kiküszöbölve az égési sérülések kockázatát. Ezek gyakran 200°C és 1300°C közötti hőmérsékleteket jelentenek.

A magas hőmérsékleti tartományban a műszaki szigetelőrendszereket raktárainkon keresztül szállítjuk, és a felületi hőmérsékletek hőtechnikai számításait is elvégezzük.

Legyen szó kazánokról, szárítódobokról, távfűtés csövekről, tartályokról, termálolajcsövekről, finomítókról vagy például gázcsövekről, mi készen állunk a megfelelő termékekkel.

OEM_PRODUSE_PERSONALIZATE_PENTRU_APLICATII_SPECIALE

OEM Egyedi termékek speciális alkalmazásokhoz

Akár az autóiparban, akár az üzem- és berendezésépítésben, rendelkezünk a kiváló minőségű, nagy teljesítményű szigetelőanyagokkal és a tudással, hogy tanácsot adjunk és támogassuk Önt egyénileg. Legyen szó hangszigetelésről, tűzvédelemről vagy hőszigetelésről.

Ipari szigetelés - ISOPARTNER specialitás

A folyadékokat és gázokat szállító ipari csővezetékek és központi fűtési elosztórendszerek, valamint az olyan ipari rendszerek, mint a tartályok, kémények és forró gázok, kazánok és szárítók hatékony szigetelést igényelnek, hogy az eljárások működőképessége biztosítható legyen, a hőveszteségek csökkenthetők legyenek és a személyzet védelme garantálható legyen.

  • Dróthálós paplanok
  • Táblás szigetelések
  • Gyapot darálék
  • Superwool
  • Pyrogel
  • FOAMGLAS ONE
Industrie Isolierung Luftungskanaele

ISOPARTNER - partner az OEM és az ipar számára

Kapcsolat

group1
Érdekel a
group2
CAPTCHA
Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.