Kapcsolatfelvétel
Hívjon minket most!

Hajóépítés

A hajók fedélzetén a szigetelőanyagok révén szintén energiát takarítanak meg. Ezek közé tartoznak a műszaki berendezések, a csővezeték-tartók, a csővezeték-átvezetések és a mechanikai védelem. Ez jelentősen növeli az energiahatékonyságot, megakadályozza a páralecsapódást, a korróziót és tűzvédelmet biztosít.
Az európai tengerészeti felszerelésekről szóló irányelv (MED) és annak végrehajtási rendelete szabályozza a tengerészeti felszerelések jóváhagyási eljárását az EU-ban. A végrehajtási rendelet hatálya alá tartozó termékek megfelelőségi jelként rendelkezhetnek tengerészeti tanúsítvánnyal, és további nemzeti jóváhagyás nélkül használhatók az EU egész területén.

Zertifizierte Dämmstoffe für den Schiffbau

A tengeri környezetben használt szigetelőanyagoknak különösen magas követelményeknek kell megfelelniük.

Egy interkontinentális átkelés során nagyon rövid idő alatt kell ellenállniuk mind az északi vizek fagyos hőmérsékletének, mind a trópusi környezeti hatásoknak anélkül, hogy elveszítenék szigetelő funkciójukat.
Emellett a tűz- és személyvédelem is nagy jelentőséggel bír a korlátozott lehetőségek és a mentési késedelmek miatt. Ezenkívül tűz esetén alacsony a füstgáz sűrűsége, valamint a kibocsátott füst alacsony toxicitása.

Lépjen velünk kapcsolatba további információkért

Partnerek

Kapcsolat

group1
Érdekel a
group2
CAPTCHA
Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.