Kapcsolatfelvétel
Hívjon minket most!

Isover műszaki szigetelés

Isover_Ultimate_Protect_Slab_4.0_Alu1

U Protect Slab 4.0 Alu1

Az Isover U Protect kőzetgyapot lapok tűzállóságot biztosítanak, könnyen alkalmazhatóak, a szokványos anyagokhoz képest súlyuk lényegesen kisebb és kiváló hő- és hangszigetelést biztosítanak a négyszögletes komfort és füstelvezető légcsatornák esetében akár EI 120 perces határértékig.

Az U Protect Slab 4.0 termékek az ISOVER azon megoldásainak elemei, amelyek tűzállóságot biztosítanak a légtechnikai alkalmazásokban a kiváló minőségű és egyedi technológiával készült ULTIMATE ásványgyapot alkalmazásával.
 

Tudjon meg többet az U Protect Slab

 

Climaver Neto

Egyedülálló termék, amely több mint 40 éves fejlesztés eredménye, magas testsűrűségű üveggyapotból készül. Hajtogatási technológiával alkalmazható légcsatorna panel, a külső oldalán alumíniumfólia (üvegszálerősítésű alufólia nátronpapírra kasírozva), a belső oldalán hangelnyelést segítő magas mechanikai ellenálló képességű fekete üvegszövet kasírozással. A termék kiváló hangelnyelési tulajdonságokkal és egyszerű belső tisztíthatósággal rendelkezik. Alkalmazása során megfelelő tervezés esetén a légtechnikai hangcsillapító elemek elhagyhatóak.

Tudjon meg többet az Climaver Neto

Isover_Ultimate_Protect_Slab
Isover_Ultimate_Protect_Slab

Akustic SSP 2

ISOVER üveggyapotból előállított hangszigetelő lapok, amelyek az ásványgyapot szigetelőanyagok között a egyik legjobb hővezetési tényezővel rendelkeznek. Kiváló hőszigetelés illetve rugalmasság kombinációja jellemzi ezeket, amely lehetővé teszi az egyedülálló szigetelést a legkisebb szigetelőréteg vastagság alkalmazása mellett.
Az ISOVER Akustic SSP 2 használható garázs-, pince- és födémek alsó síkján hőszigetelésre és a födém alatti terek zajszintjének csökkentésére valamint ezen alkalmazási területeken hangelnyelésre. Alkalmazásukkor a födémek alatti tartószerkezetek (pl. pillérek) hőhíd hatása jelentősen csökkenthető illetve sikeresen megszűntethető. A termék a különböző felületeken pontszerűen, dübelekkel rögzíthető. Épületek belső falainak hangelnyelő szigetelőanyagaként, perforált falburkolatok, álmennyezetek mögött és házimozikban is kiválóan alkalmazható hangelnyelésre valamint zenetermekben vagy géptermekben a zajszint csökkentésére kiváló.

Tudjon meg többet az Akustic SSP 2