Kapcsolatfelvétel
Hívjon minket most!

ISOPARTNER ÉRTÉKESÍTÉS ELŐTT

Az Isopartner megalakulása óta minden ügyfelének szakértő műszaki tanácsadást nyújt. Minden kirendeltségünkben igyekszünk folyamatosan képezni értékesítőinket, hogy egyéni támogatást nyújtsanak, és technikailag kiválóan kezeljenek minden kérdést és problémát.

ISOPARTNER Csapaterő!

Értékesítőink mindegyike jelentős műszaki ismerettel rendelkezik. Ez egyrészt a sokéves tapasztalatnak, másrészt a folyamatos képzéseknek köszönhető, ugyanakkor a beszállítói rendezvényeknek, amelyeken folyamatosan tájékozódunk az aktuális termékállapotokról, műszaki újdonságokról, de természetesen a termékkövetelmények változásáról is, illetve tájékozódunk az országspecifikus előírásokról és szabványokról is.

Mindig készenléten!

FEDEZZE FEL SZOLGÁLTATÁSUNKAT AZ ÉRTÉKESÍTÉS ALATT

FEDEZZE FEL SZOLGÁLTATÁSUNKAT AZ ÉRTÉKESÍTÉS UTÁN

ÎNAINTE_SA_CUMPARATI_500x500
ORIUNDE_PREGATITI

Partnereink nem csak az összes telephelyvezetőnket, hanem értékesítőinket és természetesen az irodában dolgozó kollégáinkat is folyamatosan tájékoztatják az aktuális újdonságokról és folyamatosan képzik őket. Ügyfeleinknek rendszeres műszaki képzéseket is kínálunk a telephelyeinken vagy közvetlenül az ügyfeleink telephelyén. Erről értékesítőinktől kaphat tájékoztatást. Ezek a képzések elméleti és gyakorlati oktatástegyaránt tartalmaznak.


Szakemberek a tűzvédelemben!

A passzív tűzvédelmi osztályon egy dedikált munkatárs áll rendelkezésre, aki minden kérdésére válaszol, és folyamatos műszaki tanácsadást, valamint természetesen ügyféllátogatásokat, ügyfélképzéseket és PROMAT tájékoztató rendezvényeket biztosít. Szakértőnk szívesen válaszol minden kérdésre telefonon és személyes találkozókon is, valamint felajánljuk Önnek, hogy kapcsolatba léphet az egyes PROMAT-technikusokkal, akik szintén állnak rendelkezésére.


Az ügyfelekkel folytatott megbeszélések során az ISOPARTNER csapata igyekszik elemezni az ügyfelek problémáit, azonnal lehetséges ötleteket javasol vagy az ügyféllel együtt megoldásokat találunk. Megpróbáljuk ezeket a javaslatokat és ötleteket a gyártási részlegünkben megvalósítani. Sok megoldás gyakran csak az ügyféllel vagy a beszállítóval folytatott néhány megbeszélés után születik meg.

Promat_Arena_SPECIALISTI_LA_FOC