Kapcsolatfelvétel
Hívjon minket most!

HVAC RENDSZEREK SZIGETELÉSE

A kereskedelmi épületek HVAC-rendszereinek műszaki szigetelése

A kereskedelmi épületekben az ideális élet- és munkakörülmények biztosítása érdekében a HVAC-rendszerek (fűtés, légkondicionálás, szellőzés, szaniterek) műszaki szigetelése nagy jelentőséggel bír.

A tudás, a tapasztalat és az innovatív gondolkodásmód elengedhetetlen a HVAC-rendszerek leghatékonyabb szigetelési megoldásának megtalálásához. Az IDT az egyik legnagyobb műszaki szigetelőanyag  kereskedő Magyarországon.

FEDEZZE FEL EZEKET A TERMÉKEKET

Fűtési rendszerek szigetelése

Azokban a fűtési rendszerekben, ahol sok a hő, különösen nagy a hőveszteség kockázata. Napjainkban az energiahatékonyság az egyik legfontosabb paraméter az épületek tervezése, felújítása és karbantartása során.
Az egyik legegyszerűbb, legolcsóbb és leghatékonyabb energiatakarékossági intézkedés a csőszigetelés.

  • Ásványgyapot csőhéjak alumíniumfóliával/alumíniumfólia nélkül
  • Ásványgyapot lamellek alumíniumfóliával/alumíniumfólia nélkül
  • Alumínium burkolatrendszerek 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Heizungtechnik Isolierung Isopartner
IZOLATII_REFRIGERARE

Hűtés szigetelés

A hűtési rendszerek fontos részét képezik a kereskedelmi, kiskereskedelmi és ipari vállalkozásoknak.

A cél: szigeteléssel csökkenteni a hőveszteséget és hosszú távon megbízhatóan védeni a rendszereket az energiaveszteség és a kondenzáció ellen!

A rendszer méretétől függően az energiafogyasztás költségei a teljes költség 40-80%-át teszik ki.

 

Légkondicionálás

Az irodák és lakóépületek légkondicionáló rendszerei, szellőzőcsatornái nemcsak a hideg levegőt, hanem a zajt és a szennyező anyagokat is továbbítják, amelyek bizonyítottan hatással vannak az épületet használók egészségére . A szigetelés feladata, hogy a kívánt klímát a készüléktől a kívánt helyen tartsa, és az áporodott levegőt csökkentett zajjal elvezesse.

 

CLIMATIZARE
Lüftungtechnik Isolierung Isopartner

Szellőzési technológia

A szellőztető berendezésben feldolgozott levegő a szellőző- és légkondicionáló csatornákon keresztül az egész épületben eloszlik. Szigetelés nélkül a szellőzőcsatornák energiahatékonysága szó szerint a levegőbe vész. Sehol máshol nem lehet ennyi energiát megtakarítani a megfelelő szigeteléssel, miközben a keringő levegő okozta zajkibocsátás is csökken.

Ha a szellőzőcsatornákat különböző tűzszakaszokon keresztül vezetik, biztosítani kell, hogy a tűz és a füst terjedése ne legyen lehetséges. Ezekben az esetekben a szellőzőcsatornákat EI 30 - EI 120 tűzállósági osztályba kell tervezni.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Villanyszerelés

A 150 mm-nél vastagabb tömör födémekben és tömör falakban, valamint a 100 mm-nél vastagabb könnyű válaszfalakban lévő áttöréseket, amelyeken keresztül elektromos kábelek, kábelkötegek, kábeltálcák és egyéb tartóelemek haladhatnak át, tűzállóvá kell tenni. Tűz esetén a tűz és a füst átterjedését ezeken az áttöréseken keresztül a mindenkor hatályos jogszabályok szerinti tűzállósági időtartamig meg kell akadályozni.

PROMASTOP & PROMASEAL

ISOPARTNER - Haustechnik
Sanitäranlagen

Szaniter szigetelés

A szaniter- és fűtési rendszerek szigetelése az energiaveszteségek elkerülése miatt kiemelten fontos. Az épületek komfortja nem utolsósorban a szigetelt szennyvízcsöveken múlik. Az épületben lévő lefolyóvezetékeket még a kondenzáció kialakulása előtt szigetelni kell, például az esővízvezetékeket, és javítani kell a hangszigetelést.

Isopartner HVAC partnerek

Kapcsolat

group1
Érdekel a
group2
CAPTCHA
Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.