Kapcsolatfelvétel
Hívjon minket most!

IPCOM CSOPORT

IPCOM - a szigetelés erős márkája Európában

Az IPCOM részeként az ISOPARTNER a műszaki berendezések fenntartható hő- és hűtés szigetelési megoldásaihoz, valamint a passzív tűzvédelemhez, a hangszigeteléshez és a rögzítéstechnikához kapcsolódó termékek és rendszerek széles választékát kínálja.

A belgiumi székhelyű IPCOM csoport egy gyorsan növekvő, szigeteléssel és építőipari termékekkel foglalkozó vállalatcsoport. A csoport jelenleg több mint 20 vállalatból áll, amelyek Európa-szerte helyi szinten működnek. Az IPCOM vállalatai termékeket és megoldásokat fejlesztenek, gyártanak, illetve értékesítenek és forgalmaznak minden olyan területen, amely a hőszigeteléssel, az akusztikával, a tűzvédelemmel és a passzív tűzvédelemmel kapcsolatos. Az ügyfelek közé tartoznak a kivitelezők, a beruházók, a kereskedők és a különböző iparágak.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ AZ IPCOMRÓL ÉS ARRÓL, HOGY HOL TALÁL MINKET

IPCOM LOGO+BASE
Ipcomvention_people_at_ipcom

IPCOM számokban

Az IPCOM 2010-ben jött létre Belgiumban a Waterland PE és a Waeyaert-Vermeersch Isolatie közös kezdeményezésére. Az IPCOM gyorsan piacvezető lett Belgiumban a műszaki és épületszigetelés területén. Ma az IPCOM több mint 1500 embert foglalkoztat, és megoldásait Európa 19 országában több mint 80 telephelyből álló értékesítési hálózaton keresztül szállítja.

TÖBB INFÓ AZ IPCOMRÓL