Kapcsolatfelvétel
Hívjon minket most!

AZ ISOPARTNERRŐL

ISOPARTNER – KOMPETENS.FAIR.MEGBÍZHATÓ - az IPCOM csoport tagja

Cégünk 2010 szeptember végén alakult. Osztrák anyacégünk több mint 25 éves tapasztalatát hasznosítva fő tevékenységünk a hőszigetelő anyagok, akusztikai szigetelések, magashőmérsékletű megoldások, passzív tűzvédelmi- valamint rögzítéstechnikai termékek nagykereskedelme. Legyen szó akár fűtés-, hűtés-, HVAC- és akusztikai szigetelési megoldásokról akár passzív tűzvédelmi- illetve magas hőmérsékletű termékről cégünk szakértelme ezen területeken kimagasló.

Anyacégünk a műszaki szigetelések forgalmazásával foglalkozó osztrák vállalat az Isolier- und Dämmtechnik Handels GmbH 1996-ban alakult Bécsben. 2013-ban csatlakoztunk az IPCOM csoporthoz, amely csoport főként hasonló területen aktív kereskedő cégek európai tömörülése, az IPCOM csoport tagjaként ügyfeleink profitálnak szakmai tapasztalatunkból és rugalmasságunkból, amelyet egy nagy nemzetközi hálózat részeként kínálunk. 
Cégünk 2022-től ISOPARTNER néven folytatja tevékenységét az új cégnév tükrözi azt, ami mindig is a filozófiánk volt: Ügyfeleink nem csak ügyfelek, ők partnerek, és célunk a versenyképességük megerősítése a sikerük érdekében.

A szigetelés jövőbe mutató! Energiát takarít meg és csökkenti a CO2-kibocsátást. "Kompetens, Fair, Megbízható" mottónknak megfelelően az ügyfelek elégedettsége és a minőség a legfontosabb prioritásunk.

ISOPARTNER-Planer

ISOPARTNER, egy kompetens partner

Sokéves tapasztalatunk, szaktudásunk, szakmaiságunk és a műszaki szigetelés terén a teljes körű megoldásokra való összpontosításunk kompetens partnerré tesz bennünket. A legmagasabb termékminőség és a piacképes árak erősítik partnerségünket és biztosítják a hosszú távú sikert.
Innovatív termékkínálatunk, valamint a belföldi- és nemzetközi logisztikai szolgáltatásunk magas szintű megbízhatóságot garantál.

TERMÉKVÁLASZTÉK

Az ISOPARTNER, a műszaki szigetelésre szakosodott kereskedő, Európa szinte valamennyi vezető gyártójával együttműködik. Ásványgyapot (bazaltgyapot és üveggyapot), elasztomer habcsövek és -lemezek, mechanikai védelmi rendszerek, fóliák vagy alumínium termékek. A műszaki szigetelés magában foglalja a csövek és szerelvények, szellőzőrendszerek, valamint minden fűtő- és szellőzőberendezés szigetelésére szolgáló termékeket, legyen szó hűtő-, légkondicionáló-, hidegvíz- vagy fűtéscsövekről. Különböző szigetelési alkalmazásokhoz akár -200°C - + 2000°C-ig kínálunk termékeket. Az ISOPARTNER portfóliója több mint 5000 terméket számlál. Ezek körülbelül egyharmada állandóan raktáron van. A hatékony árukezelési rendszernek köszönhetően minden alkalmazott folyamatosan láthatja a készletszintet, és így azonnal tájékoztathatja a vásárlóinkat.

FEDEZZE FEL TERMÉKEINKET

warehouse

További információ az Isopartnerről

www.isopartner.hu

FEDEZZE FEL ÚJ WEBOLDALUNKAT

Az ISOPARTNER Kft. új honlapot indít, amely a cégünk és tevékenységeink bemutatása melett a forgalmazott termékeink átfogó bemutatását is tartalmazza.

HQ

ÚJ TELEPHELYRE KÖLTÖZTÜNK

2021 fontos év volt számunkra. Egy hatalmas változást hozott cégünk életében: új központi telephelyre költöztünk.

IDT_isopartner

Az IDT új neve ISOPARTNER

2022.01.01-től az IDT nevet változtat és Isopartner Kft néven folytatja eddigi tevékenységét.

Walraven

Bővült a termékportfóliónk

A Walraven mostantól a széleskörű termékportfóliónk részét képezi.

ISOPARTNER - IPCOM

IPCOM CSOPORT

Az IPCOM részeként az ISOPARTNER a műszaki berendezések fenntartható hő- és hűtés szigetelési megoldásaihoz, valamint a passzív tűzvédelemhez, a hangszigeteléshez és a rögzítéstechnikához kapcsolódó termékek és rendszerek széles választékát kínálja.

Kapcsolat

group1
Érdekel a
group2
CAPTCHA
Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.