Kapcsolatfelvétel
Hívjon minket most!

Az ismert magyar hőszigetelés nagykereskedő nevet változtat az IDT-ből (Isolier- und Daemmtechnik Hungaria Kft) ISOPARTNER lesz.

A 2010-es cégalapítás után az IDT folyamatosan fejlődött és mára a piac egyik meghatározó szereplőjévé vált. Az IDT 2013 óta az IPCOM csoport tagja. Az együttműködés a csoporttal számos új lehetőséget nyitott cégünknek az Európai beszerzési piacon ezzel még kompetensebbé és megbízhatóbbá váltunk partnereink részére - mondja Kőrösi Botond az ügyvezető.

„Ahogy visszatekintünk 11 éves múltunkra és az, hogy egy nagykereskedői csoport részévé váltunk, ez erősebbé tett minket mint valaha, a beszállítói tárgyalásokon és a magyar piacon. Anélkül, hogy egy adott gyártóhoz kötődnénk, a termékpalettát is bővíthettük. Partnereinknek az így kínált teljes csomag további versenyelőnyöket biztosít a jövőben is.” mondja Kőrösi Botond.

ISOPARTNER - nem véletlenszerű névválasztás

- Az „ISOPARTNER” cégnév tükrözi azt, ami mindig is a filozófiánk volt. Ügyfeleink nem csak ügyfelek, ők partnerek, és célunk a versenyképességük megerősítése a sikerük érdekében. Ehhez elég rugalmasnak kell lennünk ahhoz, hogy alkalmazkodjunk az egyedi megoldásokhoz. Kompetens, Fair, Megbízható, ezt kívánjuk a jövőben is partnereinknek nyújtani. - mondja az Isopartner ügyvezetője, Kőrösi Botond.

Nagy hangsúlyt fektetve arra, hogy egyedi megoldásokat nyújtsunk, termékkínálatunkat az új követelményeknek megfelelően alakítjuk.

Az IPCOM csoport tagjaként magyar ügyfeleink profitálnak szakmai tapasztalatunkból és rugalmasságunkból, amelyet egy nagy nemzetközi hálózat részeként kínálunk.