Kapcsolatfelvétel
Hívjon minket most!

Magas hőmérsékletű szigetelés

ZOLATII_PENTRU_TEMPERATURI_EXTREME

Szigetelés magas hőmérsékletre

Az ISOPARTNER műszaki szigeteléseket kínál mind a kriogén tartományban -200°C-tól kezdődően, mind hőszigeteléseket 700°C-ig, de magas hőmérsékletű megoldásokat is kínálunk +2300°C-ig.
A magas hőmérsékletű megoldások mindenféle intézkedést jelentenek, amelyek a helyiségek hőmérsékletének optimalizálására, valamint az energiafogyasztás és a költségek minimálisra csökkentésére irányulnak. Ezért télen az a követelmény, hogy a lehető legtöbb hőt tartsuk bent, nyáron pedig az, hogy a hő ne jusson be az épületbe.
Az olyan problémákat, mint a túlmelegedett technológiai csövek, a forró pontok és a hideg levegő bejutása miatti energiapazarlás, a testre szabott rendszerek nagyrészt megoldják.
Olyan termékekkel, megoldásokkal és rendszerekkel rendelkezünk, amelyek megfelelnek az Ön projektjeinek egyedi követelményeinek. Az ISOPARTNER szorosan együttműködik neves gyártókkal.

FEDEZZE FEL TERMÉKEINKET

Az ISOPARTNER szigetelőanyagokat kínál 700 °C és 2300 °C közötti hőmérsékletekre.

Az ilyen speciális szigetelések beszállítóival szerzett tapasztalataink alapján műszaki támogatást tudunk nyújtani Önnek a projekt teljes időtartama alatt, az optimális megoldás kiválasztására vonatkozó tanácsadástól kezdve az aktív helyszíni felügyeleten át a szigetelési megoldások teljes megvalósításáig és karbantartásáig.

FEDEZZE FEL TERMÉKEINKET

MATERIALE_DE IZOLAȚIE__TEMPERATURI_DE_PESTE_700_°C
SUPERWOOL_BLANKETS

Superwool paplanok

A Superwool® Plus és Superwool® HT kerámiagyapot paplanok ugyanazokat az előnyöket kínálják, mint a Superwool szálcsalád többi terméke, a különbség a nagy kopásállóság és a fokozott hőszigetelő tulajdonságok. A Superwool® Plus és Superwool® HT kerámiagyapot paplanok tiszta nyersanyagokból, új gyártási technológiával készülnek. A javított termikus tulajdonságok mellett a nagyméretű, kellemetlen részecskéket sikeresen eltávolították, így a termék puha tapintású és kevésbé irritáló a használat során.

FEDEZZE FEL EZT A TERMÉKET

Insulfrax S paplanok

Az Insulfrax S kerámiamatrac rugalmas, tartós, könnyű, Insulfrax biológiailag lebomló szálból készül. A mechanikusan hajtott Insulfrax szálak kiküszöbölik a kötőanyagok szükségességét a termék gyártása során, és nagy szakítószilárdságú terméket eredményeznek.

FEDEZZE FEL EZT A TERMÉKET

INSULFRAX_S_BLANKET
POWER-TEK_WM

Power-teK WM 

A Power-teK WM egy bazaltgyapot paplan, amely egyik oldalán horganyzott vagy rozsdamentes acélhálóra van rögzítve. Ideálisan hasznáható ipari berendezések hőszigetelésére.A szállításhoz Strapex hevederrel van ellátva, így csomagolással vagy anélkül is szállítható. A tompa illesztéseknél (szigetelésvastagság > 50 mm) kiálló drótháló lehetővé teszi a gyors beépítést. A sűrűségtől függően akár 680°C-os hőmérsékleten is használható szigetelésre.

FEDEZZE FEL EZT A TERMÉKET
 

Magas hőmérsékletű partner