Kapcsolatfelvétel
Hívjon minket most!

ISOPARTNER ÉRTÉKESÍTÉS ALATT

Cégünk különböző telephelyei saját járműparkkal és jól felszerelt raktárral garantálják Önnek a rugalmas, professzionális és gyors  partneri kiszolgálást.

Az ISOPARTNER csoport több mint 30 európai telephelyével, ezek közül két magyarországi raktárral, nagyon erős partnerévé vált a műszaki szigetelőiparnak ezekben az országokban. Folyamatosan törekszünk új telephelyek létrehozására, és ezáltal magas szintű szolgáltatások nyújtására minden olyan országban, ahol jelen vagyunk.

MINDIG RENDELKEZÉSRE ÁLLUNK

Kollegáink mindig rendelkezésre állnak, szakértelmükkel és rugalmasságukkal mindig megtalálják a partnereinknek megfelelő megoldásokat. Folyamatosan elérhető, saját flottával vagy fuvaros partnerekkel rugalmasan és megbízhatóan szállítunk. 

IDŐ
Országos szolgáltatásunkat kollegáink úgy szervezik, hogy partnereinknek mindig a megfelelő időben és a megfelelő helyre érkezzenek megrendelt termékeik.


Abszolút megbízható!

 

SZAKEMBEREK A HELYSZÍNEN

Értékesítőink és szakembereink helyszíni tanácsaival egyszerűbb a kivitelezés. Műszaki és logisztikai csapatunk minden szempontból kompetens. Legyen szó akár különböző kivitelezési tanacsádásról vagy méretezésről kollegáink helyszíni felméréssel is rendelkezésre állnak.
 
FEDEZZE FEL SZOLGÁLTATÁSUNKAT AZ ÉRTÉKESÍTÉS ELŐTT

FEDEZZE FEL SZOLGÁLTATÁSUNKAT AZ ÉRTÉKESÍTÉS UTÁN

CAND_CUMPARATI