Kapcsolatfelvétel
Hívjon minket most!

Műszaki szigetelés

Az ISOPARTNER által kínált műszaki szigetelések 

Az ISOPARTNER hosszú évek óta kínálja a műszaki szigeteléseket és az iparág-specifikus kriogén berendezésekhez szükséges kiváló minőségű szigetelőanyagok széles választékát. Ennek eredményeképpen csökken az energiafogyasztás, csökken a CO2-kibocsátás és optimálisan ellenőrizhető a kitűzött hőmérséklet tartomány. Az ISOPARTNER jól ismeri a műszaki szigetelésekkel szemben támasztott magas követelményeket a hőmérséklet-ingadozás, a tartósság, a páralecsapódás és az akusztika tekintetében.


FEDEZZE FEL AZ ÖSSZES TERMÉKÜNKET
 

IZOLAȚII_LA_RECE_PREVENITI_CONDENSUL

Műszaki Szigetelés - megelőzni a páralecsapódást!

Az ISOPARTNER szorosan együttműködik a szakosodott gyártókkal, az ISOPARTNER teljes portfóliója minden hűtés technológiai alkalmazást lefed, kínálatunk gyakorlatilag minden helyzetre tökéletesen alkalmas.
Az ISOPARTNER által kínált kiváló termékek biztosítják a hőkomfort növekedését és a jelentős energiamegtakarítást eredményeznek.


FEDEZZE FEL TERMÉKEINKET

KATTINTSON IDE AZ ÖSSZES SZÁMÍTÁSI PROGRAMÉRT

Kaiflex ST

A Kaiflex ST egy rugalmas, zárt cellás elasztomer szigetelőanyag, amely megbízhatóan megakadályozza a páralecsapódást és csökkenti az energiaveszteséget. A zárt cellás szerkezet állandó párazáróként szolgál, hatékonyan megakadályozza a pára átjutását, és így a rendszer teljes élettartama alatt megbízható szigetelési teljesítményt garantál.
A Kaiflex ST önkioltó, nem terjeszti a tüzet és nem csöpög.
A Kaiflex ST akusztikai tulajdonságai, por- és szálmentes szerkezete és antimikrobiális bevonata miatt különösen alkalmas középületekben, kereskedelmi és ipari épületekben történő felhasználásra.

NÉZZE MEG A TERMÉKET

Kaiflex_ST
KAIFLEX_RT-ST

Kaiflex RT-ST

A Kaiflex RT-ST egy különösen nyomásálló PIR-hab, amelyet Kaiflex ST szigeteléssel ragasztanak össze, és kívülről erős műanyag fóliával kasírozzák, a fólia vége öntapadó, amely biztosítja a csőbilincsbetét rögzítését a csöveken.
A Kaiflex ST csőhéjak és a Kaiflex RT-ST csőbilicsbetétek külső méretei megegyeznek, így a csőre való illesztés, ragasztás és a csőhéjjal való összeillesztés után megbízható megoldást nyújtanak a hőhídképződés megakadályozására, miközben megakadályozzák a csövek kondenzáció okozta korrózióját.

NÉZZE MEG A TERMÉKET

PUR/PIR szigetelő héjak

Teljes szigetelőrendszer hűtési és kriogén berendezésekhez.
Kiváló mechanikai szilárdságával és alacsony hőátadási együtthatójával kiváló választás alacsony hőmérsékletű szigeteléshez, mivel a Kestopur PL2400 ragasztóval együtt párazáró rendszert képez
Felhasználási hőmérséklet PUR/PIR: -196 °C és +120 °C között
Hővezetési tényező: λ40 = 0,0289 W/(m*K)
Tűztechnikai besorolás: B2 - DIN 4102
Testsűrűség : 35-200kg/m³

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT A TERMÉKRŐL LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK
 

COCHILII_IZOLANTE_PUR-PIR

ISOPARTNER partner a hűtéstechnológiai szigetelők számára

Kapcsolat

group1
Érdekel a
group2
CAPTCHA
Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.