Kapcsolatfelvétel
Hívjon minket most!

Soniq

g

Az ISOPARTNER Nederland hő-, tűz- és hangszigetelő anyagok és megoldások értékesítésére és gyártására szakosodott.

Kereskedelmi tevékenysége mellett az ISOPARTNER Nederland kiterjesztette tevékenységét a szigetelőanyagok továbbfeldolgozására is. Az ISOPARTNER Nederland elsősorban az olyan ipari ágazatokra összpontosít, mint az energiaipari vállalatok, a hajózás, az otthoni berendezések gyártói, az autóipar, a vasút és az építőipar.

Az ISOPARTNER Nederland az IPCOM csoport hollandiai vállalata.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK  BROSÚRA LETÖLTÉSE
 

Sonotube T - Hangszigetelt csőcsövek

Könnyen telepíthető csőhéj, amelyet elsősorban lefolyó vezetékek és esővízvezetékek hangszigetelésére terveztek. A Sonotube T 25 mm-es üveggyapotból készül, EPDM nehézgumi bevonattal, majd üvegszál erősítésű alumíniumfóliával borítva. Akár 20 db(A)-val csökkenti a zajszintet.  Az illesztések alumíniumszalaggal történő ragasztása után a szigetelés a páralecsapódás ellen is védelmet nyújt.

Sonotube_G
Sonivibro+R

SONIVIBRO R

A Sonivibro R egy bitumenmentes, penészedésgátló bevonat acél- és alumíniumlemezek nedvesség elleni szigetelésére. A látható oldalt egy  polietilén (PE) fóliával laminálják. Nagyon jó nedvesedésgátló tulajdonságok széles hőmérséklet tartományban.

Tulajdonságok

  • Hatékony égésgátló
  • Jó tapadás a fémlemezekhez
  • Égésgátló a DIN 75200 szerint
  • Könnyen vágható késsel, ollóval vagy fűrésszel
  • Ellenáll a víznek, alkoholoknak, lúgoknak és híg savaknak.
  • Formázható 

SONIMASS

A Sonimass egy rugalmas hangelnyelő lemez, amely 30 μm-es alumíniumfóliából, 1,6 mm-es rugalmas műanyag nehézlemezből (teljesen újrahasznosítható) és 10 mm-es poliéterhabból készül.

Esővíz- és szennyvízcsövek, légcsatornák és vezetékek közüzemi, irodai és lakóépületekben történő hangszigetelésére. Klímaberendezések, fűtési rendszerek és műanyag csövek akusztikai szigeteléseként használható.
 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK
 

Sonimass alu